vineri, 5 mai 2017

Donald Trump a semnat un Ordin Executiv care protejează Activitatea religioasă a Creștinilor Americani

 
 Președintele Trump a semnat astăzi, 4 Mai, 2017, cu ocazia Zilei Naționale de Rugăciune, un ordin executiv care va proteja activitatea religioasă a creștinilor americani, a caror drepturi religioase au fost asaltate de administrația anterioară a președintelui Obama.

“Nici un american nu ar trebui să fie obligat să aleagă între dictatele guvernului federal și principiile credinței lor”, a spus președintele Trump.

„Nu vom permite oamenilor de credință să fie vizați, agresați sau reduși la țăcere”, a spus președintele. „Noi nu vom suporta niciodată discriminări religioase”.

Președintele Consiliului pentru Cercetare al Familiei, Tony Perkins, a fost printre cei care au sărbătorit ordinul executiv al președintelui.

„Sezonul deschis pentru creștini și alte persoane de credință se apropie de sfârșit în America și așteptăm cu nerăbdare să ajutăm administrația Trump să restaureze pe deplin America Liberă”, a spus Perkins.

Perkins a declarat că ordinul executiv clarifică „că administrația va urmări politici si proceduri care protejează și promovează energic libertatea religioasă”.

„Acest pas începe astăzi procesul de inversare a tendinței devastatoare stabilită de ultima administrație (administrația Obama) de a pedepsi organizațiile de caritate, pastori, afaceri de familie și oameni cinstiți și muncitori, pur și simplu pentru a trăi conform credinței lor”, a spus Perkins.

sursa