vineri, 5 mai 2017

FINLANDEZII SUNT DIABOLICI - COPIII CAMELIEI SMICALĂ, INFORMAȚI CĂ MAMA LOR E O INFRACTOARE

Statul finlandez se arata a fi de-a dreptul diabolic. Institutiile din Finlanda si-au dat mana si lupta contra unui singur om. Un stat contra unui singur om, contra Cameliei Smicala. Pe masura ce acest scandal ia amploare si tot mai multi oameni isi arata indignarea si revolta vizavi de mizeriile indurate de medicul din Piatra- Neamt, statul finlandez se incranceneaza impotriva ecesteia si recurge la gesturi tot mai extreme.
Dupa ce i-au fost rapiti copiii in urma cu doi ani si dupa ce aproape zilnic i s-au pus piedici, finlandezii nu se multumesc doar sa o condamne la inchisoare in mod abuziv pe Camelia si iata ca astazi, copiii sai au fost informati de Protectia Copilului din Finlanda ca mama lor e o infractoare:

”Protectia copilului a dat ordin ca,copiii sa fie informați ca am fost condamnata si ca sunt o infractoare. Si ca in presa finlandeză a aparut asta.
Am fost informată expres despre acest ordin de la casa de copiii a lui Mihai. Incearca sa intimideze copiii sa renunțe la lupta ca sa nu intru eu in inchisoare”
,
a scris Camelia Smicala pe contul ei de facebook

Deci institutiile unui stat se dovedesc a fi de cea mai joasa conditie si lupta contra unui singur om, un strain care nu se poate apara supunandu-l la cele mai crunte presiuni, facand abuz dupa abuz. In acest timp, in judetul Neamt, in afara de demersul demn de toata aprecierea a consilierului local Catalin Misaila, de a organiza un protest sambata, autoritatile au alte preocupari, probabil cu mult mai importante decat soarta a trei copii si o mama din Piatra- Neamt.

tvmneamt.ro va sustine in continuare cauza Cameliei prin orice mijloace si reamintim pietrenilor ca sambata, 6 mai, la ora 18, pot sa arate ca le pasa, participand la marsul care va avea ca loc de adunare, Turnul lui Stefan cel Mare.

 
Ionut CORFU (foto- captura video cu momentele de groaza in care Cameliei i-au fost luati copiii)