joi, 6 aprilie 2017

Dragnea, luat în vizor de trei culte


Dragnea, luat în vizor de trei culte: 'Multe semne de întrebare asupra sincerității'

Liviu Dragnea este criticat de Alianța Evanghelică din România, formată din Cultul Creştin Baptist, Cultul Creştin Penticostal şi Biserica Creştină după Evanghelie. Preşedintele PSD este acuzat că atacă parlamentarii care susţin familia tradiţională. Cele trei culte consideră că se tergiversează nepermis de mult referendumul pentru familie, deşi partidele politice s-au angajat înainte de alegeri că o asemenea consultare populară va avea loc în luna aprilie a acestui an.

Vezi şi: JAF la Fan Courier: Hoții au plecat cu sute de mii de lei

Vezi şi: Procurorul general atacă din nou Parlamentul: E un fel de inflație de propuneri

"Alianța Evanghelică din România a luat act de faptul că în spațiul public a apărut Protocolul dintre Coaliția pentru Familie și unele partide parlamentare, prin care opiniei publice din România i se aducea a cunoștință faptul că în luna aprilie 2017 se va organiza un Referendum cu scopul modificării Art. 48 din Constituție, ce definește familia. Pentru creștinii evanghelici, semnarea acestui protocol reprezenta un angajament ferm al partidelor parlamentare în a susține în plan legislativ definirea familiei, așa cum a instituit-o Dumnezeu, ca fiind unirea dintre un bărbat și o femeie.

Alianța Evanghelică din România constată cu surprindere că în Parlamentul României se tergiversează nepermis de mult legea privind organizarea Referendumului. Mai mult, luările de poziție ale unor membri ai Parlamentului în susținerea familiei tradiționale, au fost dur atacate de președintele celui mai mare partid politic din România. Această atitudine ridică multe semne de întrebare asupra sincerității declarațiilor de până acum", se precizează într-un comunicat al Alianţei.

În consecință, AER îndeamnă pe membrii Cultului Creștin Baptist, Bisericii Creștine după Evanghelie din România, Cultului Creștin Penticostal "să persevereze în post și rugăciune, pentru sensibilizarea parlamentarilor ce îi reprezintă, astfel încât Legea Referendumului să fie adoptată în Parlament".

Florin Pușcaș, Redactor