joi, 27 aprilie 2017

TABĂRĂ PENTRU FAMILII ADI-MER

 
Bisericile ADI-MER din Fidenza, Treviso și Ravenna organizează o tabără pentru familii, în Centro Comunitario Evangelico Poggiale. Structura este amenajată pentru a găzdui 120 de persoane, este dotată de bucătărie industrială și o sală de mese încăpătoare. Participantii vor fii cazati în camere cu mai multe paturi, împărțite pentru bărbați și femei.
 
Despre TABĂRĂ
Scopul acestei întâlniri este mai întâi de toate creșterea spirituală a participanților într-un context diferit de cel zilnic. Un alt obiectiv este părtășia frățească și relaționarea cu alte familii creștine, care se confruntă cu aceleași probleme cât și binecuvântări.
Este o tabără creștină, și cei care participă trebuie să respecte regulile de etică creștină. Aceasta înseamnă respect și ascultare față de frații organizatori, prin comportament și vorbire. Se cere deasemenea respect reciproc față de ceilalți participanți și față de cei care slujesc în diferite feluri la tabără.

Studiile biblice vor fi ținute de pastorii și responsabilii prezenți. Pentru servicile divine vor fi implicați și participanții la tabără pentru cântare, iar pentru predicarea Cuvântului va fi pastorul Nelu Moldovan din Oradea.
Mâncarea va fi pregătită de frați și surori însărcinați cu aceasta, iar participanții taberei vor fi implicați în activități de curățenie și de ajutorare la bucătărie (servit la mese, spălarea vaselor, curatenia localurilor).

Sunt invitate toate familiile, cât și tineri și tinere ce intenționează să se căsătorească, până la limita de 120 de locuri.

sursa